الان دو سه ساعته درگیر درست کردن اینترنت گوشی و لپ تابم هستم وای فای مون مشکل پیدا کرده اینترنت گوشیمم به لپ تاپ وصل نمیشد معلوم نبود چه مرگشه خلاصه کلی ور رفتم باهاش تا بالاخره درست شد . مقالم هنوز تموم نشه تازه نه سراغ کتاب فلسفم رفتم نه ربان خوندم ولی هنوز از صبح انرژیم خوب مونده چون جز برای ناهار و دستشویی از سر میزم بلند نشدممشغول کارمماینجا الان برای من یک عصر آروم انتهای مرداد ماهه آفتاب خوشرنگ افتاده تو بالکن و چیزی که الان می چسبه  خوردن یه قهوه ی غلیظ کنار کنار پنجره ستو در عین حال منتظر موندن برای رسیدن خبرهای خوبه  .

***Good thing are going to happen***

راستی میخواستم از کتاب خیلی خیلی قشنگ خیابان یک طرفه براتون بنویسم من واقعا عاشق شخصییت این آدم شدم و عاشق این جمله از کتاب هستم

"من زیر ستاره کیوان به دنیا آمده ام سیاره ای که دورش را دیرتر از همه به چایان می رساند؛سیاره ی مدار انحرافی و تاخیر ها."

میدونین انگار که از قول من نوشته.

زندگی هنوز خوشگلیاشو داره *2*

زندگی هنوز خوشگلیاشو داره

الان ,کتاب ,لپ ,  ,عاشق ,خیلی ,از کتاب ,میخواستم از ,کتاب خیلی ,خیلی خیلی ,راستی میخواستم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مصطفی فتاحی اردکانی گلدفیش آکواریوم و گوپی سنتر اصفهان کدنویسان ایرانی دانلود کتاب خاطرات مارگارت تاچر سرور برنامه نویسی با یادتوت مجسمه فایبرگلاس,مجسمه پلی استر,مجسمه رزین,مجسمه سازان رولند softup یک استوپید Taksoo Group